Най-предпочитаните покупки от риболовен магазин за един мъж

Сигурни сме, че сте попадали на множество статии, които описват “Топ 10 покупки за жените от….”. Е, време е да обърнем плочата и да дадем заслуженото внимание на силния пол и техните предпочитания. Именно заради това решихме да се допитаме онлайн до редица мъже за това кои са техните най-предпочитани покупки от риболовен магазин. Предупреждаваме ви, че отговорите са доста очаквани и в следващите редове ще намерите точно толкова вълнение и обрати, колкото има в един индийски сериал с лош сценарий. Приятно четене!

Въдици

Няма друг възможен отговор, който да води класацията. Най-купуваното нещо от риболовен магазин, естествено са въдици! Всеки начинаещ рибар е минал през удоволствието да купи първата си въдица и да отиде за риба за с нея. Такъв тип удоволствие трудно може да се разбере от хората, които не са го изпитвали, но никога не е късно да опитате!

Риболовни макари

След въдиците идват и риболовните макари. Разбира се, има много различни макари за различните видове риболов и рибите, но като цяло риболовни макари са нещо, за което мъжете харчат немалко пари. Трудният въпрос е как подобен разход да бъде оправдан пред съпругите, но начини винаги се намират.

Куки за риболов

Нашият топ три се завършва от куки за риболов. След въдиците и макарите това е третото най-купувано нещо. И как няма - кукичките са си направо консуматив за някои рибари - губят ги, кривят се и редица други нещастия, които ни карат да отидем в риболовния магазин и да отворим широко портфейла.

Силиконови примамки

Това е нещо, което навлезе не чак толкова отдавна и някои от по-старите рибари още се мръщят като чуят за силиконови примамки, но те се ползват доста и стават все по-предпочитани от родните рибари. В това няма нищо лошо стига с тях след това да не се замърсяват водоемите. Не сме чули за подобни проблеми, но сме длъжни да го кажем.

Захранка за шаран

В началото се уплашихме, че в топ 5 няма да попадне захранка за шаран или стръв за шаран, но това си изглежда направо немислимо. Интересно е, че ако не най-често уловяваната, то шаранът е в поне топ 3 на най-уловяваните риби в България. Нормално е и да се търсят неща специално за него. Сигурни сме, че поне веднъж в живота си сте яли шаран, който е уловен от вас или от ваши близки/приятели. А и нека не забравяме специалното му място на трапезата за Никулуден.

Риболов на Шаран: https://nasluka-shop.com/ribolov-na-sharan

Проследявания

URI за проследяване на тази статия

Коментари

Показване на коментарите: Последователно | Нишковидно

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA