Предимства на дървената дограма


Лятото наближава, а с него наближават и традиционните летни ремонти. Ако сте решили да смените своята дограма у дома или в офиса на фирмата ви, помислете за една позабравена напоследък възможност - дървената дограма.
пвц прозорец
Едно от най-големите предимства на прозорците от дърво е точно наличието на дърво. Това е истински природен материал, който се отличава с естественост, усещане за уют и топлина, неповторима естетика. Прозорците от истинско дърво могат да се съчетаят прекрасно с паркета и вратите, с мебелите, които в по-голямата част от случаите с дървесни мотиви.
Дървени прозорци, вечна елегантност и стил за тези, които ценят уюта и екологията.
Естествените дървени прозорци са избрани както за дървени, така и за тухлени еднофамилни къщи. С правилния състав те изглеждат чудесно и в съвременното строителство. За разлика от другите видове прозорци, дървените прозорци се нуждаят от редовна поддръжка, за да ги поддържат в добро състояние в продължение на много години. Те ще бъдат идеално допълнение към широките, ниски къщи, характеризиращи се с вили, както и строг, скандинавски интериор, който бързо набира популярност напоследък.

Когато избирате дървени прозорци, трябва да обърнете внимание от какви дървета са направени. Например дървените прозорци в нашата оферта са изработени от борово дърво, което осигурява висока устойчивост на деформации, причинени от влага, и дърво от лиственица, което прави нашите прозорци много здрави и устойчиви на механични повреди.

За да се осигурят още по-високи параметри на устойчивост на продукта при метеорологични условия, струва си да се помисли за специални дървено-алуминиеви прозорци, които освен че поддържат естетиката отвътре, са устойчиви на вятър, дъжд, сняг и градушка.

Самите дървени прозорци се характеризират с нисък коефициент на топлопреминаване (0,65 - 0,95 У) и високо ниво на акустична изолация, а след като са оборудвани със специални алуминиеви профили отвън, те се превръщат в идеалния избор за хора, които ценят комбинация от високо качество и естетика.

Проследявания

URI за проследяване на тази статия

Коментари

Показване на коментарите: Последователно | Нишковидно

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA