Samsung Galaxy Ace S5830 – достъпен Android-модел

1. Общи впечатления и технически характеристики

Общи впечатления

Смартфонът представлява класически моноблок с размери 112.4 х 59.9 х 11.5 мм., тежи 113 грама. Дизайнът напомня на Samsung Galaxy S ІІ – формата на корпуса и разположението на елементите за управление са същите. Апаратът е направен от пластмаса. Задният панел е черен на цвят, с релефна повърхност. По ръба на корпуса има хромиран кант. Конструкцията е стабилна, без луфтове и лабилни елементи.
Виж цялото съдържание

Sony Xperia Miro – потенциално практичен

1. Общи впечатления и технически характеристики

Общи впечатления

Апаратът има семпъл приятен дизайн на сензорен моноблок с тънък корпус и елегантни извивки. Предлага се в два цветови варианта – бял и черен, но при това може да се смени малката плоскост под дисплея. При белия вариант е черна или розова, а при черния – сива или жълта. Това позволява на потребителите да сложат цветен акцент по свой избор на лицевия панел, а тази възможност отсъства в повечето сензорни смартфони.


Виж цялото съдържание

ПВЦ дограма – оптималното решение

Когато настъпи време за смяна на дограмата възникват много въпроси. Видовете дограми, които се предлагат на пазара са много, затова хората се затрудняват с избора. Вариантът за монтаж на нова дървена дограма почти винаги отстъпва пред алуминиевата и ПВЦ дограма, които са по-практични.


Виж цялото съдържание