Превоз на багаж - автомобилен, сухопътен, морски, речен, въздушен

Превозът на багаж е една от услугите, които фирмите, ангажирани в сферата на транспорта осъществяват. Неизменна част от този вид услуга е документът, наречен товарителница. По същество товарителницата представлява превозен документ за превоз на багаж и товари.

Виж цялото съдържание

Най-предпочитаните покупки от риболовен магазин за един мъж

Сигурни сме, че сте попадали на множество статии, които описват “Топ 10 покупки за жените от….”. Е, време е да обърнем плочата и да дадем заслуженото внимание на силния пол и техните предпочитания. Именно заради това решихме да се допитаме онлайн до редица мъже за това кои са техните най-предпочитани покупки от риболовен магазин. Предупреждаваме ви, че отговорите са доста очаквани и в следващите редове ще намерите точно толкова вълнение и обрати, колкото има в един индийски сериал с лош сценарий. Приятно четене!

Виж цялото съдържание

Ревю на смартфон Motorola RAZR

Новата Motorola RAZR е ултратънък Android смартфон направен от кевларени нишки. Изглежда и се усеща първокласен, като разполага и с нужния хардуеър. С 4.3 инчов Super AMOLED екран, двуядрен процесор, 1GB RAM и 1780mAh батерия, е готов да пребори всеки един негов конкурент. Ще поемете риск избирайки Motorola, но ако обичате да се откроявате от тълпата ще намерите Droid RAZR много впечатляващ телефон.

Нова серия Motorola razr 5G

Нова серия Motorola razr 5G

Виж цялото съдържание

Предимства на дървената дограма


Лятото наближава, а с него наближават и традиционните летни ремонти. Ако сте решили да смените своята дограма у дома или в офиса на фирмата ви, помислете за една позабравена напоследък възможност - дървената дограма.
пвц прозорец Виж цялото съдържание

Защо е важно детето да има столче за кола и какво да търсите в него?

Наличието на столче за кола е от изключително голяма важност и всички родители, които притежават автомобил рано или късно се изправят преди този труден и объркващ избор. Важно е да се знае, че той е не по-малко важен от този за колички и кошарки.
Виж цялото съдържание

Мой бедни Марат!Това е само име на пиеса. Но посланието й е, че човек винаги може да започва живота си отначало, дори когато до смъртта остава един-единствен ден. Човек винаги може да започва отначало и можете още сега, от този миг, от тази минута. Може би точно сега е момента, защото все още коледният дух е навсякъде, а Нова година предстои. Не мислете, че остарявате с още една година, защото един мъдър човек наскоро ми довери, че младостта не е възраст, а състояние.

Виж цялото съдържание

Умората като диагноза

Знаете ли, че повечето психични заболявания не се дължат на нищо друго, а само на умора? Тя пък от своя страна е само неудовлетвореност от самия себе си. Живеем в 21 век и хората в никакъв случай не могат да кажат, че се преуморяват физически, както е било през миналите векове.


Виж цялото съдържание

Какви подаръци за рожден ден да правим ?


Изборът на оригинален и добър подарък за рожден ден винаги може да бъде объркващ .

Изборът на най-добрият подарък за деня на раждането , може да накара получателя да се чувства специален, уникален и да се замисли за много хубави неща.

Виж цялото съдържание

Мебели, които са запазили своите функции стотици години наред

Сред модерните мебели има много такива, които са се появили или видоизменили през последните години, но има и такива, които са останали същите като функция през годините, стигайки назад до цели векове. Примери за това има по музеи, стари снимки и редица други исторически данни. Нека видим кои са мебелите, които са запазили своите функции стотици години наред.

Виж цялото съдържание

Ревю на мобилен телефон Sony Ericsson XPERIA Neo

Sony Ericsson Neo е добър андроид телефон, но определено не бие на очи. Изглежда като и създава усещането за устройство от среден клас. Той има изключително добра камера и много други особености които може да Ви харесат като Google Maps, екран с висока резолюция, бърз процеср и безброй начини за свързване... но за толкова пари очакваме нещо повече. Може би би послужил на някой който иска добър смартфон, но без външния вид на високотехнологично устройство.


Виж цялото съдържание

Ах, този чай!Да се сгушиш в креслото с чаша чай, да топлиш пръстите си и се наслаждаваш на аромата, да отпиваш малки глътки, докато гледаш през прозореца как вятърът огъва клони – това е едно от най-уютните неща на света. Факт е, че чаят е най-популярната напитка в света, и може би затова за него има толкова митове. Нека видим кои от тях са самата истина и кои остават в сферата на фантазиите:

Виж цялото съдържание